ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για λαϊκισμό και ψηφοθηρία κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, με αφορμή τοποθέτηση του αρχηγού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αναλυτικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρει τα εξής στην γραπτή του δήλωση:
«Από την ασφάλεια των καλοκαιρινών του διακοπών, ο κ. Τσίπρας αποφάσισε να υπενθυμίσει την παρουσία του επιστρατεύοντας όχι τη συναίνεση αλλά τις φλόγες του λαϊκισμού.
Απέναντι σε πρωτοφανείς σε εύρος, διάρκεια και ένταση προκλήσεις στις οποίες ήρθε να προστεθεί και η κλιματική κρίση, η κυβέρνηση εξασφαλίζει εμπράκτως την ζωή και την ασφάλεια των πολιτών.
Με σκληρή δουλειά, επιδιώκοντας την συνένωση δυνάμεων. Ενεργώντας άμεσα για την στήριξη όσων έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους.
Αναγνωρίζοντας με γενναιότητα λάθη ή παραλείψεις.
Αυτά κάνει η κυβέρνηση.
Αυτό που κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να αναζητά ψήφους στις στάχτες. Είναι κρίμα, γιατί αυτές τις ώρες, η χώρα δεν έχει ανάγκη από αναφορές σε “ζωές στις στάχτες”. Ειδικά από κάποιους που ούτε τις πρώτες έσωσαν, ούτε τις δεύτερες απέτρεψαν».
Διαβάστε επίσης
Τσίπρας κατά Μητσοτάκη για τις πυρκαγιές: Αυτή είναι η ασφάλεια που υποσχέθηκε
Φωτιά στα Βίλια: Νέα μεγάλη αναζωπύρωση λόγω των ανέμων – Καίγονται σπίτια εκτός του οικισμού
Κεφαλονιά: Σύλληψη άνδρα για εμπρησμό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γ. Φλωρίδης: Επιταχύνεται η εκκαθάριση εκκρεμών αγωγών 500.000 πολιτών κατά του e-ΕΦΚΑ
- Οργίλη ανάρτηση Τραμπ: Στο Χάρβαρντ διδάσκουν αριστεροί αλήτες – Δεν είναι πλέον αξιοπρεπές μέρος μάθησης
- Έρευνα ΕΤΕ: Τα 23 ευάλωτα στους δασμούς ελληνικά προϊόντα που εξάγουμε στις ΗΠΑ
- Το Giant Heart της Novibet γίνεται «Νονός» των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ
