• Πολιτική

    Η συγγνώμη Κασσελάκη στη Συρεγγέλα και η νέα άθλια ανάρτηση του Πολάκη

    • NewsRoom
    Ο Παύλος Πολάκης με τον Στέφανο Κασσελάκη

    Ο Παύλος Πολάκης με τον Στέφανο Κασσελάκη


    O σάλος που προκλήθηκε με τις απαράδεκτες δηλώσεις Πολάκη και τη σεξιστική επίθεση κατά της γραμματέως της ΝΔ, Μαρίας Συρεγγέλα, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

    Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη Νέα Δημοκρατία ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε στην κ. Συρεγγέλα προκειμένου να της ζητήσει συγγνώμη για τον κ. Πολάκη.

    Ομως, η αντίδραση της ΝΔ ήταν άμεση καθώς παρά το τηλεφώνημα του κ. Κασσελάκη ο Παύλος Πολάκης επέμεινε με ανάρτησή του.

    «Η συγγνώμη του κ. Κασσελάκη ήταν υποκριτική, αφού λίγα λεπτά πριν ο κ. Πολάκης με νέα ανάρτησή του επέμεινε στη χθεσινή χυδαία συμπεριφορά του.

    Αν θέλει πραγματικά ο κ. Κασσελάκης να κάνει κάτι, ας διαγράψει τον κ. Πολάκη, αντί να κάνει το συνήγορό του τηλεφωνικώς για λογαριασμό του».

    Ο Παύλος Πολάκης στην ανάρτησή του αναφέρει:

    Αφηστε κατα μερος τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ περι «σεξιστικης επιθεσης Πολακη στη Συρεγγελα» και ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ του τυπου «ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΣΦΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ» για την προσπαθεια που κανατε χθες να πεταξετε εκτος συστηματος συνταγογραφησης τους ανασφαλιστους συμπολίτες μας!!!!

    ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

    Λεξη δεν παιρνω πισω απο αυτα που ειπα χθες σε μια βουλευτη που

    -δεν ηξερε καν το αντικειμενο που κουβεντιαζαμε λες και η ΗΔΙΚΑ λειτουργει με ΦΕΚ και οχι με εντολες απο υπουργειο και ΕΟΠΥΥ

    -μιλούσε διαρκως πανω μου ενω ημουν σε τηλεφωνικη γραμμη για να μην ακουγεται το ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ της πολιτικης της ΝΔ με τους ανασφαλιστους!

    ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ ΠΙΣΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Η ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ !!

    Η νέα ανάρτηση του Πολάκης αδειάζει επί της ουσίας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ που έσπευσε να ζητήσει, ορθώς, συγγνώμη από την κ. Συρεγγέλα.

    Αραγε θα υπάρξουν εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ;

    Διαβάστε επίσης:

    Παύλος Πολάκης: Την αποπομπή του ζητά η κυβέρνηση για το «βούλωσέ το» στην Μαρία Συρεγγέλα

    Ζαχαράκη για Πολάκη: Υποτιμά βαθιά τη γυναίκα – Η Αριστερά υποτίθεται πως πολεμά την πατριαρχία

    Παύλος Πολάκης: «Δεν παίρνω λέξη πίσω» απαντά για το φραστικό επεισόδιο με τη Μαρία Συρεγγέλα



    ΣΧΟΛΙΑ