ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην ειδυλλιακή προεδρική σουίτα του Divani Apollon Palace, στην Βουλιαγμένη, διανυκτέρευσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά το δείπνο της στον Προφήτη Ηλία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.
Κάτω από δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας, η κ. Μέρκελ πέρασε τη βραδιά της στην καλύτερη σουίτα που διαθέτει το πολυτελές ξενοδοχείο με θέα όλο τον Σαρωνικό.
Η σουίτα διαθέτει ένα μεγάλο master bedroom, ένα φωτεινό καθιστικό σε αποχρώσεις του εκρού, και μια μεγάλη τραπεζαρία στις ίδιες αποχρώσεις με κόκκινες λεπτομέρειες που μπορεί να φιλοξενήσει από έξι έως οκτώ άτομα.
Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram στιγμιότυπο από το δείπνο στον προφήτη Ηλία, κατά το οποίο δείχνει στην κ. Μέρκελ τη θέα από το εστιατόριο «Πανόραμα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για την επίσκεψη της Μέρκελ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα συζητήσουν Μέρκελ – Μητσοτάκης το μεσημέρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη Παρασκευή τα αποκαλυπτήρια της S&P – Ελπίδες & αγωνία για την αναβάθμιση στη σκιά του Τραμπ
- Helleniq Energy: Επόμενη χώρα ανάπτυξης στις ΑΠΕ η Βουλγαρία- Επενδύσεις 4 δισ. στην πενταετία
- Τι συζητούν στο ΜΜ για εκλογικό νόμο, οι hot μετοχές του Κόκκαλη, οι ψίθυροι για Holterman-Τζίγγερ-Alpha Bank, o νέος παίκτης στις τράπεζες, πόσο πούλησε το σπίτι της η Σοφία (τέως Κούστα) και ένα quiz με εφοπλιστικούς τσακωμούς
- Άμεση ανάλυση: Τι συμβαίνει με τις μετοχές των ΕΛΠΕ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ, Αpple, JPMorgan, χρυσό και πετρέλαιο
