Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Η Άντζυ Σαμίου ξαναχτυπά: «Τσίπρα μην πας στο debate, κάνε μόνος σου σε άλλο κανάλι»

σαμίου

Άντζυ Σαμίου

Η γνωστή οπαδός του Αλέξη Τσίπρα, Άντζυ Σαμίου, ξαναχτύπησε με μια νέα ανάρτηση-έπος. Με το γνωστό της στυλ, η φανατική οπαδός του απερχόμενου πρωθυπουργού προτείνει στον… «λατρεμένο» της Αλέξη Τσίπρα να μην πέσει στην «παγίδα» που ετοιμάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους… συγγενείς του(!) και να μην εμφανιστεί στο debate των πολιτικών αρχηγών.

Αντίθετα η λαϊκή αοιδός προτείνει στον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να εγκαταλείψει τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς και να κάνει μόνος του… debate, με δημοσιογράφους (που, σύμφωνα με την ίδια, τους έχει για μπρέκφαστ!)  προκειμένου «ενημερώσει» τον κόσμο.

Μάλιστα, όπως φαίνεται, η Άντζυ Σαμίου έχει και ικανότητες… εκτίμησης της τηλεθέασης, καθώς υποστηρίζει πως μια τέτοια κίνηση θα σημείωνε τηλεθέαση 40%.

Η Άντζυ Σαμίου γράφει:

«Ετοίμασαν ντιμπέιτ φαρσοκωμωδία (συγγενείς Μητσοτακέικου) για να καλύψουν τον Κυριάκο …Τσίπρα μην πας, δεν θα σε αφήσουν να σταυρώσεις λέξη! Μόνοι τους μέχρι 5% τηλεθέαση θα κάνουν! Πήγαινε σε απέναντι κανάλι μόνος σου με 4 δημοσιογράφους (τους έχεις για μπρέκφαστ όλους) και ενημέρωσε τον κόσμο! Ούτως η άλλως 40% θα βλέπουν εσένα!»