Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Η Ακρίτα δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον Κασσελάκη: Είναι το μέλλον – Ομοφοβικός ο Πολάκης

Έλενα Ακρίτα

Έλενα Ακρίτα

 «Εγώ πιστεύω ότι θα ξαναβγεί ο Κασσελάκης, θέλω να είναι υποψήφιος και θα τον στηρίξω ανεξάρτητα ποιος θα είναι απέναντι, δήλωσε νωρίτερα η βουελυτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, στη σκιά της αποπομπής Κασσελάκη.

Το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ για μένα είναι ο Κασσελάκης» δήλωσε, ενώ ερωτηθείσα, για το αν θα στήριζε τον Παύλο Πολάκη που έχει εκφράσει την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Επικρατείας απάντησε κατηγορηματικά αρνητικά λέγοντας για τον βουλευτή Χανίων «κάποιον που ψήφισε το σύμφωνο συμβίωσης το 2015 αλλά καταψήφισε τον γάμο, μου λέτε αν υπάρχει περίπτωση να τον στηρίξω;

Ακόμα και το Σάββατο η ομιλία του ήταν ξεκάθαρα ομοφοβική. Το να πει κάποιος εγώ δεν είμαι ομοφοβικός δεν μου λέει κάτι, είναι σαν αυτούς που λένε έχω φίλους γκέι αρκεί να μην προκαλούν».

Όπως πρόσθεσε, μάλιστα, «επειδή ο Πολάκης θεωρεί ότι δεν κάνει ο Κασσελάκης, δεν κάνει ο Κασσελάκης;»

«Ο Πολάκης είπε για τον Κασσελάκη ότι “είναι καλό παιδί αλλά δεν μπορεί” αλλά η βάση λέει άλλα. Η βάση ποδοπατείται από την ηγεσία του κόμματος» πρόσθεσε η κυρία Ακρίτα.

Αν και υπερασπίστηκε τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας «από την πρώτη στιγμή του έχουν φάει τα συκώτια. Δεν βοηθήθηκε από κανένα, οι άνθρωποι αυτοί που θέλουν καρέκλες δεν έχουν απλώσει χέρι για να βοηθήσουν.

Δεν μπορεί ο κ. Σπίρτζης να βγαίνει κάθε μέρα και να χρησιμοποιεί ανοίκειους χαρακτηρισμούς», χαρακτήρισε, πάντως, «απαράδεκτη την έκφραση κουκούλες που είπε ο Κασσελάκης, είναι μια δημοκρατική διαδικασία η μυστική ψηφοφορία», όπως έγινε στην Κεντρική Επιτροπή.

«Ποιος από αυτούς που του ροκάνιζαν την καρέκλα είπε “είναι νέος, ας τον βοηθήσουμε”. Από την πρώτη ημέρα τον υπονόμευαν αυτοί που τον υπονομεύουν μέρι και σήμερα» συνέχισε η κυρία Ακρίτα.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ όταν ρωτήθηκε, τέλος, «θα είστε όλοι μαζί μετά τις εκλογές;» απάντησε ξερά «όχι».

Διαβάστε επίσης:

Ποια ακίνητα «κρύβουν» επενδυτικό ενδιαφέρον – Τα διαμερίσματα με τις υψηλότερες αποδόσεις

Στυλιανίδης: Το Λιμενικό Σώμα συμβάλλει στη θωράκιση των συνόρων μας

Νέο κύμα αιτήσεων συνταξιοδότησης έως το τέλος της χρονιάς – Αναλυτικά παραδείγματα για κάθε περίπτωση στο mononews