Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Ελλάδα

Σοκ! Βρέθηκε πυροβολημένος αστυνομικός της ΕΥΠ στο Ελ. Βενιζέλος!

Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Πυροβολημένος στην κοιλιά – μέσα στο γραφείο του στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος- βρέθηκε ο υπεύθυνος του κλιμακίου της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών του αεροδρομίου. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σύμφωνα με τις πληροφορίες τον αστυνομικό, ο οποίος είναι αποσπασμένος στην ΕΥΠ, βρήκαν συνάδελφοί του μέσα στο γραφείο του στο αερδρόμιο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο επικεφαλής του κλιμακίου της ΕΥΠ στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών ζήτησε βοήθεια ενημερώνοντας τους συναδέλφους του ότι χάνει τις αισθήσεις τους, ωστόσο δεν έχει δειυκρινιστεί αν πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας, ατύχημα ή συνέβη κάτι άλλο που απομένει να διερευνηθεί.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι την ώρα που ο αστυνόμος προσπάθησε να βγάλει το όπλο του, αυτό εκπυρσοκρότησε και τον τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα. Ο αστυνομικός έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Τσατάνη στόχος της βόμβας στην Ιπποκράτους -Η Συνωμοσία των Πυρήνων την ευθύνη

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για την Αγγελική Φράγκου: Μέτοχοι της Navios στρέφονται κατά της εταιρείας

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:

http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononewsgr-5-doroepitages-apo-attica-sinolikis-axias-1000-evro/80036