ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη σύλληψη ενός 46χρονου αλλοδαπού προχώρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία για τη μεγάλη φωτιά στην Φρίξα Ηλείας που προκλήθηκε από αμέλεια. Ο 46χρονος σύμφωνα με την Πυροσβεστική, εκτελούσε αγροτικές εργασίες χθες το απόγευμα καίγοντας κλαριά και ενώ έπνεαν ισχυροί άνεμοι με συνέπεια η φωτιά να πάρει διαστάσεις.
Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής αναφέρει τα εξής:
«Συνελήφθη σήμερα από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πύργου στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο αλλοδαπός Α.Β. του Κ. ετών 46, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Φρίξα του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, στο νομό Ηλείας, η οποία εκδηλώθηκε στις 15/04/2018 και ώρα 16:39. Ο προαναφερόμενος με εντολή του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας θα οδηγηθεί αύριο στις 10:00, ενώπιόν του».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ανεξέλεγκτη φωτιά στην Ηλεία– Απειλούνται σπίτια (upd)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στην Ηλεία – Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες πυροσβεστικές δυνάμεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Απόφαση – σταθμός στην Βρετανία: Θα αναγνωρίζονται ως γυναίκες μόνο όσες ανήκουν στο βιολογικό φύλο
- Lyft: Επεκτείνεται στην Ευρώπη και διαφοροποιεί τη δραστηριότητά της με την εξαγορά της FREENOW
- Τουρκία για Θαλάσσιο Χωροταξικό Χάρτη: «Μονομερείς ενέργειες της Ελλάδας χωρίς νομικές συνέπειες»
- ΥΠΕΝ: Σύσκεψη για τη ρύθμιση της ενεργειακής παραγωγής ενόψει Πάσχα
