• What's happening

    Και δεύτερη αυτοκτονία στην Πάτρα μέσα σε μια μέρα – Θύμα μια 40χρονη

    • NewsRoom


    Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στην Πάτρα καθώς λίγες ώρες μετά την αυτοκτονία του 22χρονου φοιτητή, μια νέα περίπτωση αυτοχειρίας έρχεται να ταράξει την πόλη.

    Θύμα αυτή τη φορά είναι μια γυναίκα 40 ετών η οποία διέμενε στην οδό Μακεδονίας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη έπεσε στο κενό από το διαμέρισμά της, στον 5ο όροφο της πολυκατοικίας βάζοντας τέλος στη ζωή της. Μάλιστα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο πριν από χρόνια, είχε επιλέξει να βάλει τέλος στη ζωή της και η μητέρα της!

    Στη γειτονιά της 40χρονης έχουν ολοι “παγώσει”. Δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό γεγονός, με αστυνομικούς να φτάνουν γρήγορα στο σημείο και να παίρνουν καταθέσεις…

    Αξίζει να αναφερθεί ότι πριν από 9 χρόνια, στην ίδια πολυκατοικία είχε εισβάλει ένας επικίνδυνος Ρουμάνος δραπέτης, ο οποίος είχε κρυφτεί στον φωταγωγό. Ο επικίνδυνος κακοποιός, είχε εμπλακεί σε ληστεία στην περιοχή της πλατείας της Αγίας Λαύρας και κατά την καταδίωξή από τους αστυνομικούς, μπήκε στην πολυκατοικία! Η επιχείρηση της Αστυνομίας είχε διαρκέσει περισσότερες από 4 ώρες με τον κακοποιό να αρνείται να παραδοθεί, ενώ οι αστυνομικοί εκκένωσαν την πολυκατοικία άμεσα προκειμένου να αποτραπεί τυχόν ομηρία.

    Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα βρέθηκε νεκρός σε μπαλκόνι πολυκατοικίας, στο κέντρο της Πάτρας ένας 22χρονος φοιτητής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένοικος πολυκατοικίας είδε πως κάτι συνέβαινε με νεαρό άτομο που βρισκόταν στο μπαλκόνι διαμερίσματος του τετάρτου ορόφου γειτονικής πολυκατοικίας και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σοκ στην Πάτρα: Κρεμάστηκε με τη ζώνη του 22χρονος φοιτητής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατύχημα στα γραφεία της ΝΔ – Αυτοτραυματίστηκε με το υπηρεσιακό όπλο ο φρουρός

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ατύχημα στα γραφεία της ΝΔ – Αυτοτραυματίστηκε με το υπηρεσιακό όπλο ο φρουρός



    ΣΧΟΛΙΑ