Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Big Story

«Λ Uber όπουλος»: Χωρισμένη στα δύο, αλλά με χιούμορ, η Ελλάδα στο Twitter

Óôéãìéüôõðï áðü ôçí óõãêÝíôñùóç äéáìáñôõñßáò ôùí éäéïêôçôþí ôáîß óôï Óýíôáãìá, ÐÝìðôç 29 Óåðôåìâñßïõ 2011, ãéá ôçí áðåëåõèÝñùóç ôïõ êëÜäïõ ôùí ôáîß. Óôç öùôïãñáößá ï ðñüåäñïò ôïõ Óùìáôåßïõ Áõôïêéíçôéóôþí ÁôôéêÞò (ÓÁÔÁ), Èýìéïò Ëõìðåñüðïõëïò. (EUROKINISSI // ÃÉÁÍÍÇÓ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÓ)

Χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα εμφανίζονται οι Έλληνες χρήστες του Twitter μετά την απόφαση της Uber να αναστείλει τις δραστηριότητές της στην Ελλάδα, λόγω της «εχθρικής» νομοθεσίας. Και, όπως συμβαίνει πάντα στο Twitter, οι αναρτήσεις είναι πότε σοβαρές και πότε απίθανα χιουμοριστικές!

Στο ένα στρατόπεδο είναι εκείνου που θεωρούν «ψηφοθηρική» την απόφαση της κυβέρνησης και βάλλουν κατά του προέδρου της ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος, σημειωτέον, πανηγύρισε τη φυγή της Uber. Άλλοι, πάλι, τάσσονται στο πλευρό των επαγγελματιών αυτοκινητιστών.

Τα πιο ενδιαφέροντα, πάντως, «τιτιβίσματα» είναι εκείνα που αναφέρονται με χιουμοριστικό τρόπο στις εξελίξεις.

«Τι να την κάνεις την Uber όταν έχεις διαστημική υπηρεσία», γράφει κάποιος, ενώ άλλος σχολιάζει «τα ταξί είναι Πανεπιστήμιο, η Uber παιδικός σταθμός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Τσίπρας προκάλεσε «εμφύλιο» μεταξύ οδηγών Uber και οδηγών ταξί (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mεγάλες αντιδράσεις για το κλείσιμο της UBER στην Ελλάδα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Τσίπρας διώχνει και την Uber από την Ελλάδα