ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Καταγγελία για βιασμό μίας 12χρονης έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας. Σύμφωνα με όσα καταγγέλθηκαν από τη μητέρα και το ίδιο το κορίτσι, ένας 16χρονος Ρόμα μαζί με τη μητέρα του, τη γιαγιά του και μίας φίλη της μητέρας του απήγαγαν τη 12χρονη Ρομά, τη μετέφεραν σε άγνωστο μέρος και ο 16χρονος τη βίαζε με τη βοήθεια των συγγενών του.
Όπως ανέφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, οι συγγενείς κρατούσαν το κορίτσι κι εκείνος τη βίαζε. Μετά κάποια στιγμή την επέστρεψαν σπίτι της. Το συμβάν έγινε στις 5/9 και καταγγέλθηκε στην αστυνομία στις 6/9. Έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει βιασμός.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν γίνει συλλήψεις στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των φερόμενων δραστών η οποία έχει διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλεύρης για αυξήσεις στους ένστολους: Στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε άποψη
- Μόσχα: «Ξεκίνησαμε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για την εξόρυξη σπάνιων γαιών»
- Εθνική Ασφαλιστική: Υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας του Diversity Charter Greece
- Tο «Γιασεμί» δεν θα ξαναμυρίσει στην Πλάκα – Γιατί έκλεισε το εμβληματικό καφέ μπιστρό
