ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θρήνος για την οικογένεια 37χρονης εγκύου, η οποία αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της. Η τραγική ιστορία εκτυλίχθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Παπαναστασίου, στον Άγιο Δημήτριο. Η γυναίκα πήδηξε στο κενό από το δεύτερο όροφο.
Η γυναίκα ήταν μητέρα ενός παιδιού τριών ετών. Πήδηξε στο κενό μπροστά στα μάτια του συζύγου της που δεν πρόλαβε να αντιδράσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 37χρονη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, επιδεινώθηκαν στη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της.
Στην περιοχή σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις, για να διαπιστώσουν τους λόγους που οδήγησαν τη γυναίκα στην αυτοκτονία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοκ! Απόπειρα αυτοκτονίας μέσα στη ΔΕΗ γιατί δεν είχε να πληρώσει
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ από την αυτοκτονία μητέρας τριών παιδιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς μπορεί να υπάρξει εμπορική «συμμαχία» Ελλάδας – Κίνας: Τα μνημόνια συνεργασίας και η αλήθεια
- Απόφαση – σταθμός από Άδωνι Γεωργιάδη: Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων
- Βακάκης διαψεύδει… Βακάκη για τις επιδόσεις της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει με την μετοχή της Εθνικής, κάτω από μία φορά p/bv Πειραιώς, Eurobank και Αlpha
