Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

H «συνιστώσα» του Κοτζιά προτείνει νομοθετική ρύθμιση για τους πλειστηριασμούς

kotzias

Νόμο με το οποίο θα προστατεύεται από τους πλειστηριασμούς η πρώτη κατοικία, για χρέη προς τις τράπεζες και στο Δημόσιο, μέχρι ένα ορισμένο χρηματικό ποσό, δηλώνει πως θα ζητήσει η από την κυβέρνηση η Κίνηση Ιδεών και Δράσης «ΠΡΑΤΤΩ», στην προεδρία της οποίας βρίσκεται ο Νίκος Κοτζιάς.

Εκτός από το θέμα των πλειστηριασμών, στη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας του ΠΡΑΤΤΩ, που έλαβε μέρος την Παρασκευή, συζητήθηκαν αναλυτικά οι πολιτικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα. Ο πρόεδρος του ΠΡΑΤΤΩ και υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εξελίξεις για το θέμα της ονοματολογίας της πΓΔΜ και τα μέλη αποδέχθηκαν την εισήγηση και τους πολιτικούς χειρισμούς του προέδρου.

«Το ΠΡΑΤΤΩ θα συναινέσει και θα υποστηρίξει όλες τις ενέργειες που αποσκοπούν στην ενίσχυση των εθνικών συμφερόντων και των πολιτών της Πατρίδας», αναφέρεται σε ανακοίνωση της κίνησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νίκος Κοτζιάς: Ο Καμμένος δεν θέλει το όνομα «Μακεδονία»… στα ελληνικά