ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ερχόμενη Τετάρτη στις 9 το πρωί θα συζητηθεί η πρόταση των Κοινοβουλευτικών Ομάδων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής που θα ερευνήσει την υπόθεση Novartis.
Η εισήγηση του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση για μια συνεδρίαση και ψηφοφορία με δέκα κάλπες – μια για κάθε πρόσωπο που προτείνεται για περαιτέρω έλεγχο – έγινε αποδεκτή κατά πλειοψηφία από τα μέλη της Διάσκεψης των προέδρων του κοινοβουλίου.
Σε κάθε περίπτωση η συνεδρίαση αναμένεται μαραθώνια, καθώς εκτός των φερόμενων ως εμπλεκόμενων τον λόγο θα λάβουν οι εισηγητές των κομμάτων, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, βουλευτές, υπουργοί και οι αρχηγοί των Κοινοβουλευτικών Ομάδων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έμπασε νερά η γυάλινη οροφή της Βουλής
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παππάς για Novartis: «Δεν δικαιούται κανείς να απειλεί μάρτυρες»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Στη γραμμή Παπαγγελόπουλου η Βασιλική Θάνου: «Από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα η υπόθεση Novartis»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς μπορεί να υπάρξει εμπορική «συμμαχία» Ελλάδας – Κίνας: Τα μνημόνια συνεργασίας και η αλήθεια
- Απόφαση – σταθμός από Άδωνι Γεωργιάδη: Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων
- Βακάκης διαψεύδει… Βακάκη για τις επιδόσεις της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει με την μετοχή της Εθνικής, κάτω από μία φορά p/bv Πειραιώς, Eurobank και Αlpha
