ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ο εμβολιασμός είναι ένα πραγματικό ‘Ραντεβού ζωής’, και αυτή η ταινία πραγματικά μας συγκινεί, μας το θυμίζει και μιλά σε όλους μας. Εμβολιαζόμαστε!» αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter o διευθυντής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Γρηγόρης Δημητριάδης, με αφορμή το νέο σποτ για τον εμβολιασμό.
Ο εμβολιασμός είναι ένα πραγματικό “Ραντεβού ζωής”, και αυτή ταινία πραγματικά μας συγκινεί, μας το θυμίζει και μιλά σε όλους μας. Εμβολιαζόμαστε! https://t.co/UYoUV0IUyt
— GDimitriadis (@grigoris_d) February 14, 2021
Στο νέο σποτ πρωταγωνιστούν δυο γνωστοί ηθοποιοί του κινηματογράφου, ο Γιώργος Κωνσταντίνου και η Μάρω Κοντού, η οποίοι αναπαριστούν την παλιά ταινία του ελληνικού σινεμά, τον «Αντωνάκη» και την «Ελενίτσα».
Διαβάστε ακόμη:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μικροβιακή αντοχή – Καθ. Ν. Σύψας: Πολλοί θάνατοι στην Ελλάδα, το οικονομικό κόστος – Μη ασφαλής η χώρα
- Τι μπορεί να φρενάρει τη λήξη των μέτρων για την ακρίβεια
- Μαρκ Καλουστιάν στο mononews: Ο ΝΟΚ, η «αθηναϊκή Ριβιέρα» και τα σχέδια του λιβανέζου επενδυτή
- ΟΤΕ: Τα 16 ευρώ και οι κρυφές σκέψεις των Γερμανών της Deutsche Telekom
