Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ζελένσκι: «Ο Πούτιν πρέπει να πάει στην κόλαση»

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Όσο η Ουκρανία εξακολουθεί να βρίσκεται στο έλεος των ρωσικών βομβαρδισμών, οι εκατέρωθεν βολές ανάμεσα σε Μόσχα και Κίεβο φαίνεται να συνεχίζονται αδιάκοπα. «Ο Πούτιν πρέπει να πάει στην κόλαση, πρώτα όμως να καθίσει στο εδώλιο για τα βάρβαρα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει στη διάρκεια της εισβολής» δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ABC.

Στη συνέντευξή του, ο Ζελένσκι, από την αιματοβαμμένη Μπούτσα όπου διαπράχθηκε σειρά θηριωδιών, αναφέρθηκε ακόμη στα σχέδια δολοφονίας του. Οι δηλώσεις Ζελένσκι έρχονται ενώ οι ρωσικοί βομβαρδισμοί συνεχίζονται αδιάκοπα και η ανησυχία για ένα πυρηνικό ατύχημα στη Ζαπορίζια εντείνεται καθώς πυρά πέφτουν κοντά στο μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης και όλοι οι αντιδραστήρες έχουν αποσυνδεθεί.

«Όπως κάθε πολιτισμένος άνθρωπος και πολιτισμένος άνδρας, πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να πάνε στην κόλαση» πρόσθεσε ο Ζελένσκι ο οποίος συνεχίζει το έργο της αντίστασης κατά των Ρώσων.

Διαβάστε επίσης

Δημοσκόπηση: Οι μισοί Βρετανοί απογοητεύτηκαν από την εκλογή της Λιζ Τρας

Βρετανία: Παραιτήθηκε η υπουργός Εσωτερικών Πρίτι Πατέλ – Δεν θα συμμετάσχει στην κυβέρνηση της Λιζ Τρας

Ινδία: Θα εξετάσει αν θα επιβάλλει πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο