ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όσο η Ουκρανία εξακολουθεί να βρίσκεται στο έλεος των ρωσικών βομβαρδισμών, οι εκατέρωθεν βολές ανάμεσα σε Μόσχα και Κίεβο φαίνεται να συνεχίζονται αδιάκοπα. «Ο Πούτιν πρέπει να πάει στην κόλαση, πρώτα όμως να καθίσει στο εδώλιο για τα βάρβαρα εγκλήματα πολέμου που έχει διαπράξει στη διάρκεια της εισβολής» δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος σε συνέντευξή του στο αμερικανικό ABC.
Στη συνέντευξή του, ο Ζελένσκι, από την αιματοβαμμένη Μπούτσα όπου διαπράχθηκε σειρά θηριωδιών, αναφέρθηκε ακόμη στα σχέδια δολοφονίας του. Οι δηλώσεις Ζελένσκι έρχονται ενώ οι ρωσικοί βομβαρδισμοί συνεχίζονται αδιάκοπα και η ανησυχία για ένα πυρηνικό ατύχημα στη Ζαπορίζια εντείνεται καθώς πυρά πέφτουν κοντά στο μεγαλύτερο πυρηνικό εργοστάσιο της Ευρώπης και όλοι οι αντιδραστήρες έχουν αποσυνδεθεί.
«Όπως κάθε πολιτισμένος άνθρωπος και πολιτισμένος άνδρας, πιστεύω ότι οι υπεύθυνοι δεν πρέπει να πάνε στην κόλαση» πρόσθεσε ο Ζελένσκι ο οποίος συνεχίζει το έργο της αντίστασης κατά των Ρώσων.
Διαβάστε επίσης
Δημοσκόπηση: Οι μισοί Βρετανοί απογοητεύτηκαν από την εκλογή της Λιζ Τρας
Ινδία: Θα εξετάσει αν θα επιβάλλει πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης προς Γάλλο ΥΠΑΜ: Το σχέδιο ReArm, στέρεη βάση για την στρατηγική αυτονομία της Ε.Ε.
- Four Seasons Astir Palace Hotel Athens: Ανοιξιάτικα Αρώματα και Γεύσεις
- Ο Ροντινέι τραγούδησε την Πανσέληνο με τη Βανδή στα μπουζούκια (video)
- Α. Γεωργιάδης – Με βίντεο από το Ιπποκράτειο διαβεβαιώνει: Τα νέα ΤΕΠ θα είναι καταπληκτικά
