Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ζελένσκι: «Έχω ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Μπάιντεν, τον Τραμπ και την Χάρις»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι

“Έχουμε ένα ειρηνευτικό σχέδιο και θέλω να το παρουσιάσω στον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν και στους δύο υποψήφιους προέδρους, την Κάμαλα Χάρις και τον Ντόναλντ Τραμπ”, δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην ιταλική δημόσια τηλεόραση της Rai.

Στην ίδια συνέντευξη, από το Οικονομικό Φόρουμ του Τσερνόμπιο, στη βόρεια Ιταλία, ο Ζελένσκι συμπλήρωσε: “Θέλουμε να μάθουμε τα σχόλια και την εκτίμησή τους, χρειαζόμαστε εγγυήσεις και υπάρχουν κάποια σημεία τα οποία εξαρτώνται από την Αμερική”.

Σύμφωνα με τον Ζελένσκι “η πρώτη επαφή θα γίνει με τον Μπάιντεν”. “Πρόκειται για μια δέσμη ουσιαστικών, αμυντικών μέτρων που αν επιτευχθεί, θα αποτελέσει ένα ισχυρό αποτρεπτικό μέσο προς τη Ρωσία, ώστε να καταστεί δυνατό να τελειώσει ο πόλεμος με διπλωματικούς όρους”.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στην περιοχή Φιλοθέη του Δήμου Θέρμης

Ουκρανία: Επίθεση με Drones σε αποθήκη πυρομαχικών στη ρωσική περιφέρεια Βορονέζ

Νίκος Παππάς: Δεν θεωρώ πως πρέπει να γίνουν εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, δεν βλέπω εναλλακτικό σχέδιο