Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Βρετανία: Το Λονδίνο εκφράζει ανησυχία για τον κίνδυνο κλιμάκωσης μετά την επίθεση στα υψίπεδα του Γκολάν

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας ο Ντέιβιντ Λάμι

Ο νέος υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας ο Ντέιβιντ Λάμι

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιντ Λάμι καταδίκασε την πυραυλική επίθεση στα κατεχόμενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Γκολάν από την οποία σκοτώθηκαν 12 παιδιά και έφηβοι και εξέφρασε την ανησυχία του ότι αυτή μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω βία.

«Το Ηνωμένο Βασίλειο καταδικάζει το πλήγμα στα υψίπεδα του Γκολάν το οποίο στοίχισε με τραγικό τρόπο τη ζωή 12 ανθρώπων. Ανησυχούμε βαθιά για τον κίνδυνο περαιτέρω κλιμάκωσης και αποσταθεροποίησης. Εχουμε υπάρξει σαφείς ότι η Χεζμπολάχ θα πρέπει να σταματήσει τις επιθέσεις της», έγραψε ο Λάμι στην πλατφόρμα Χ.

Η ένοπλη οργάνωση του Λιβάνου αρνείται κάθε ευθύνη για την επίθεση, ενώ το Ισραήλ απορρίπτει τη διάψευσή της και δεσμεύτηκε να πλήξει σφόδρα την οργάνωση.

Διαβάστε επίσης:

Λίβανος: Ζητάει τη διενέργεια “διεθνούς έρευνας” για την αιματηρή επίθεση στα υψίπεδα του Γκολάν

Τουρκία: «Παραμύθι» χαρακτηρίζει τη «γαλάζια πατρίδα» πρώην πρέσβης και βουλευτής της αντιπολίτευσης

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: 28,6 εκατομμύρια τηλεθεατές στις ΗΠΑ παρακολούθησαν την τελετή έναρξης, οι περισσότεροι μετά το 2012