Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

«Βόμβα» Ερντογάν: Αποχωρώ από την πολιτική – Οι εκλογές του Μαρτίου θα είναι οι τελευταίες μου

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι οι τοπικές δημοτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου θα είναι η τελευταία του εκλογική διαδικασία, μετέδωσε την Παρασκευή το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

Ο Ερντογάν, ο πιο επιτυχημένος πολιτικός της σύγχρονης Τουρκίας, ηγείται της χώρας για περισσότερο από δύο δεκαετίες. Έχοντας υπάρξει νικητής σε περισσότερες από δώδεκα εκλογικές αναμετρήσεις από το 2002, ο Ερντογάν επανεξελέγη για πενταετή θητεία κατά τη διάρκεια αμφισβητούμενων εκλογών τον Μάιο του 2023.

“Αυτή είναι μια τελική (εκλογική διαδικασία) για μένα, σύμφωνα με την εντολή που μου δίνει ο νόμος αυτή είναι η τελευταία μου εκλογική αναμέτρηση”, δήλωσε ο Ερντογάν. “Το αποτέλεσμα που θα βγει θα είναι η μεταβίβαση μιας κληρονομιάς στα αδέλφια μου που θα έρθουν μετά από μένα”, ανέφερε σύμφωνα με το Anadolu.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Η νύφη του Τραμπ στην ηγεσία της Ρεπουμπλικανικής Εθνικής Επιτροπής

BBC: Περισσότεροι από 46.500 Ρώσοι στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στην Ουκρανία

ΗΠΑ: Νέο ατύχημα με αεροσκάφος Boeing 737 της United Airlines