Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στην Σκωτία ο πρίγκηπας Χάρι χωρίς την Μέγκαν Μαρκλ

Αν και η Βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται ήδη σε μία πολύ δύσκολη φάση, η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι φαίνεται να μην τον ακολουθεί. Η Μέγκαν Μαρκλ δεν ταξίδεψε στη Σκωτία με τον πρίγκιπα Χάρι.

Οι αναφορές υποδεικνύουν ότι αυτή και ο Χάρι έσπευσαν στο πλευρό του Μονάρχη, όπως και οι υπόλοιποι γαλαζοαίματοι, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει. Γύρω στις 3 μ.μ. ένα ιδιωτικό τζετ καταγράφηκε φεύγοντας από το RAF Northolt στο Λονδίνο.

Χωρίς την Μέγκαν ο Χάρι

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βγήκε πρώτος από το αεροσκάφος, ακολουθούμενος από τον πρίγκιπα Άντριου, τον Πρίγκιπα Εδουάρδο και τη Σόφι Γουέσεξ. Το BBC ανέφερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι θα έκανε το ταξίδι στο σκωτσέζικο αυλάκι της Βασίλισσας χωρίς τη σύζυγό του.

Είναι κατανοητό ότι η Μέγκαν θα παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά δεν θα παρευρεθεί στα βραβεία WellChild, μια εκδήλωση στην οποία το δίδυμο επρόκειτο να παρευρεθεί σήμερα.