ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν, 94 ετών, εισήχθη σήμερα σε νοσοκομείο του Παρισιού με λοίμωξη των πνευμόνων, σύμφωνα με συγκλίνουσες πηγές τις οποίες επικαλείται το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFMTV.
Ο Βαλερί Ζισκάρ ντ΄Εστέν μεταφέρθηκε το απόγευμα στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού με ασθενοφόρο των πρώτων βοηθειών έχοντας αναπνευστικά προβλήματα. Εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου, και διαγνώστηκε με λοίμωξη των πνευμόνων.
Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του πρώην προέδρου της Γαλλίας (1974-1981) ήταν την περασμένη εβδομάδα στην κηδεία μιας πρώην συνεργάτριάς του, της δημοσιογράφου και πολιτικού Μιλέν Ντεκάμπ στο Παρίσι.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς μπορεί να υπάρξει εμπορική «συμμαχία» Ελλάδας – Κίνας: Τα μνημόνια συνεργασίας και η αλήθεια
- Απόφαση – σταθμός από Άδωνι Γεωργιάδη: Τέλος στις γεύσεις των ηλεκτρονικών τσιγάρων
- Βακάκης διαψεύδει… Βακάκη για τις επιδόσεις της Jumbo
- Χρηματιστήριο: Τι συμβαίνει με την μετοχή της Εθνικής, κάτω από μία φορά p/bv Πειραιώς, Eurobank και Αlpha
