Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Τζο Μπάιντεν: Οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να βοηθήσουν το Ισραήλ να αμυνθεί

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτοιμη να βοηθήσει το Ισραήλ να αμυνθεί απέναντι στις ιρανικές επιθέσεις και να προστατεύσει το αμερικανικό προσωπικό στην περιοχή.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις η επίθεση του Ιράν είναι μεγαλύτερης έκτασης από εκείνη του περασμένου Απριλίου – Στοχεύουν πόλεις χωρίς στρατιωτικό ενδιαφέρον όπως η Ασντότ και η Ασκελόν.

Νωρίτερα η αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ είχε εκδώσει προειδοποίηση ασφαλείας προς τους εργαζομένους της πρεσβείας και τις οικογένειές τους «να παραμείνουν σε ασφαλή σημεία μέχρι νεωτέρας».

Η προειδοποίηση ήταν παρόμοια με αυτή που εκδόθηκε τον Απρίλιο πριν από μια ιρανική επίθεση, ήλθε εν μέσω πληροφοριών από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών ότι η Τεχεράνη σχεδίαζε να εξαπολύσει άμεσα τη τωρινή επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους στο Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης:

Τελ Αβίβ: Συναγερμός για πιθανή τρομοκρατική επίθεση – Τρεις νεκροί και επτά τραυματίες(Βίντεο)

Κατρίνης: Στείλτε μήνυμα ανατροπής των σχεδίων που θέλουν να ελέγξουν το ΠΑΣΟΚ

Ευρωπαϊκή Επιτροπή : Διαδικασίες παράβασης σε Ελλάδα για μη εφαρμογή της CSRD και της επιτάχυνσης των ΑΠΕ