• Διεθνής πολιτική

    Τραμπ: Εξαιτίας της κομμουνιστικής ρητορικής οι σφαίρες πετάνε, η Χάρις είπε ψέματα και το ντιμπέιτ ήταν στημένο

    • NewsRoom
    Ντόναλντ Τραμπ

    Ντόναλντ Τραμπ


    Επίθεση εξαπέλυσε κατά της αντιπάλου του Κάμαλα Χάρις και των Δημοκρατικών ο Ντόναλντ Τραμπ που με ανάρτησή του τους επιρρίπτει ευθύνες για την νέα απόπειρα δολοφονίας που έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο γκολφ του στο Παλμ Μπιτς.

    Ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, άφησε ειδικότερα υπόνοιες πως η νέα απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του στη Φλόριντα, οφείλεται στην «κομμουνιστική αριστερή ρητορική» των Δημοκρατικών, απαιτώντας να κλείσουν άμεσα τα σύνορα.

    «Η ρητορική, τα ψέματα, όπως αποδεικνύεται από τις ψευδείς δηλώσεις που έκανε η σύντροφος Κάμαλα Χάρις κατά τη διάρκεια του στημένου debate στο ABC, και όλες οι γελοίες αγωγές που σχεδιάστηκαν ειδικά για να προκαλέσουν ζημιά στον πολιτικό τους αντίπαλο, δηλαδή εμένα, έχει φέρει την πολιτική στη χώρα μας σε ένα εντελώς νέο επίπεδο μίσους, κακοποίησης και δυσπιστίας. Εξαιτίας αυτής της κομμουνιστικής αριστερής ρητορικής, οι σφαίρες πετάνε, και μόνο χειρότερα θα γίνουν (τα πράγματα)! Το να επιτρέπουμε σε εκατομμύρια ανθρώπους, από άγνωστα μέρη, να εισβάλουν και να καταλάβουν τη χώρα μας, είναι ασυγχώρητη αμαρτία» έγραψε στην ανάρτησή του.

    «Τα σύνορά μας πρέπει να κλείσουν και οι τρομοκράτες, οι εγκληματίες και οι τρελοί, να απομακρυνθούν από τις αμερικανικές πόλεις και να απελαθούν πίσω στις χώρες καταγωγής τους. Θέλουμε να έρθουν άνθρωποι στη χώρα μας, αλλά πρέπει να αγαπούν το έθνος μας και να έρθουν νόμιμα, μέσω νομικού συστήματος. Ο πλανήτης γελάει μαζί μας σαν χαζός, γιατί μας κλέβουν τις δουλειές και τον πλούτο μας. Δεν μπορούμε να τους αφήσουμε να γελούν άλλο. Κάντε ξανά την Αμερική μεγάλη!» πρόσθεσε.

    Βίντεο από τη σύλληψη του υπόπτου για την απόπειρα δολοφονίας κατά Τραμπ

    Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη σύλληψη του υπόπτου. Στο βίντεο, ο Ράιαν Γουέσλι Ρουθ φαίνεται να ακολούθησε τις οδηγίες των Αρχών και τέθηκε υπό κράτηση χωρίς να προβάλει κάποια αντίσταση.

     

    Διαβάστε επίσης:

    Champions League: Νέο ξεκίνημα αξίας 16,16 δισ. ευρώ!

    Κρήτη: Αιματηρή συμπλοκή σε σχολείο στα Χανιά – Στο νοσοκομείο 17χρονος

    Βόρεια Μακεδονία: Το ΥΠΕΞ προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας στον πρέσβη της Βουλγαρίας – Aρνήθηκε να το παραλάβει



    ΣΧΟΛΙΑ