ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Ντμίτρι Πεσκόφ για τη συνάντηση του Ρώσου προέδρου με τον Στιβ Γουίτκοφ, ο Αμερικανός πρόεδρος δημοσιοποίησε ότι άνοιξε άμεσος δίαυλος επικοινωνίας του με το Ρώσο Πρόεδρο.
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth SocialΌπως τόνισε επικοινώνησε και ο ίδιος με τον Πούτιν και του ζήτησε να μην επιτεθούν οι Ρώσοι στρατιώτες σε Ουκρανούς που έχουν περικυκλώσει (σ.σ. προφανώς αναφέρεται στο Κουρσκ).
«Είχαμε πολύ καλές και παραγωγικές συζητήσεις με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν χθες, και υπάρχει μια πολύ καλή πιθανότητα αυτός ο φρικτός, αιματηρός πόλεμος να τελειώσει επιτέλους. Αλλά αυτή τη στιγμή, χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες είναι τελείως περικυκλωμένοι από τον ρωσικό στρατό, σε πολύ άσχημη και ευπαθή θέση. Ζήτησα έντονα από τον Πρόεδρο Πούτιν να γλιτώσουν τις ζωές τους. Αυτό θα ήταν μια φρικτή σφαγή, που δεν έχει ξαναγίνει από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Θεός να τους ευλογεί όλους!» έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στην ανάρτησή του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μικροβιακή αντοχή – Καθ. Ν. Σύψας: Πολλοί θάνατοι στην Ελλάδα, το οικονομικό κόστος – Μη ασφαλής η χώρα
- Τι μπορεί να φρενάρει τη λήξη των μέτρων για την ακρίβεια
- Μαρκ Καλουστιάν στο mononews: Ο ΝΟΚ, η «αθηναϊκή Ριβιέρα» και τα σχέδια του λιβανέζου επενδυτή
- ΟΤΕ: Τα 16 ευρώ και οι κρυφές σκέψεις των Γερμανών της Deutsche Telekom
