ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι συνομιλίες μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας που πραγματοποιήθηκαν χθες Τρίτη στην Κωνσταντινούπολη δεν απέδωσαν τίποτα “ελπιδοφόρο” ούτε καμία “πρόοδο”, δήλωσε σήμερα ο Ντμίτρι Πεσκόφ εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.
“Προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για τίποτα ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ούτε για οποιαδήποτε πρόοδο. Μένει να γίνει πολλή δουλειά”, επεσήμανε ο Πεσκόφ, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η Ουκρανία έθεσε τους όρους της γραπτά.
Ο Πεσκόφ δήλωσε ότι ο επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας θα ενημερώσει τον Τύπο αργότερα σήμερα για τις χθεσινές ειρηνευτικές συνομιλίες. Ωστόσο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου τόνισε ότι η Κριμαία είναι μέρος της Ρωσίας και ότι το ρωσικό Σύνταγμα αποκλείει να συζητηθεί η τύχη οποιασδήποτε ρωσικής επαρχίας με οποιονδήποτε.
Παράλληλα ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου υπογράμμισε ότι η Μόσχα επιθυμεί να μην δημοσιοποιηθεί η ουσία των όσων συζητήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.
Διαβάστε επίσης
Πόλεμος στην Ουκρανία: Αμφιβάλλει η Δύση για την απόσυρση ρωσικών στρατευμάτων – Συνεχίζονται οι επιθέσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκέρτσος: Oι 10 πολιτικές της κυβέρνησης για πιο προσιτή στέγη
- Δίκη υποκλοπών: Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις των κατηγορουμένων – Διακόπηκε η δίκη για τις 19 Μαΐου
- Τραμπ: Η κυβέρνηση συνομιλεί ενεργά με την Κίνα για να επιτύχει μια «δίκαιη συμφωνία»
- Πιερρακάκης: «Στόχος να αποπληρώσουμε τα δάνεια του πρώτου μνημονίου δέκα χρόνια νωρίτερα»
