Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Το Ισραήλ εξαπέλυσε τα αντίποινα του κατά του Ιράν – Εκρήξεις στη Τεχεράνη τα ξημερώματα του Σαββάτου

Βομβαρδισμός στη Τεχεράνη

Εκρήξεις ακούστηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Τεχεράνη και Καράτζ του Ιράν, καθώς το Ισραήλ ανακοίνωσε πως ξεκίνησε την επίθεση αντιποίνων στο Ιράν.

Οι αξιωματούχοι του Ισραήλ επιβεβαίωσαν στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο ότι το Ισραήλ άρχισε να πλήττει στόχους σε όλο το Ιράν. Επίσημη ανακοίνωση έβγαλαν και ο IDF, με τον Ντανιέλ Χαγκάρι να κάνει λόγο για επίθεση σε «ακριβείς στόχους στο Ιράν».

«Είναι απάντηση στις επίμονες επιθέσεις του ιρανικού καθεστώτος στο κράτος του Ισραήλ.» ανέφερε ο Χαγκάρι, τονίζοντας πως ο IDF είναι πλήρως προετοιμασμένος για επίθεση και άμυνα.

Σύμφωνα με αναφορές τα χτυπήματα είναι στο αρχηγείο των Φρουρών της Επανάστασης, το οποίο βρίσκεται στα δυτικά της Τεχεράνης. Έχουν χτυπήθεί και στρατόπεδα και κέντρα εκπαίδευσης.

Εκρήξεις ακούστηκαν και πάνω από το αεροδρόμιο της Τεχεράνης. Την ίδια ώρα μαχητικά πετούσαν πάνω από το βορειοανατολικό Ιράν, στα σύνορα Ιράκ-Ιράν.

Υπάρχουν πληροφορίες πως το Ιράν έχει δώσει εντολή απογείωσης στα μαχητικά του και σύμφωνα με τοπικά μέσα τουλάχιστον πέντε έχουν ήδη απογειωθεί.

Διαβάστε επίσης

Balomenos Doors: Η ιστορία του «βασιλιά της πόρτας», που έβαλε λουκέτο

Ο δισεκατομμυριούχος που ξόδεψε 33 εκατομμύρια δολάρια για ένα ρετιρέ με θέα 360 μοιρών στο Μαϊάμι (pics)

Ο Φλώρος και τα εξώδικα, o βασιλικότερος του βασιλέως «νομικός σύμβουλος της ΕΡΤ», το μεγάλο άλμα της Alter Ego, ο Ιβάν, ο Μάριος και ο Χρήστος