ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αν η ανακωχή μεταξύ της Χαμάς και του Ισραήλ δεν παραταθεί, ο πόλεμος θα επεκταθεί στη Μέση Ανατολή, προειδοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν, σε δηλώσεις που έκανε στο λιβανέζικο τηλεοπτικό κανάλι Al Mayadeen.
Το Ισραήλ και η Χαμάς συμφώνησαν σήμερα να προχωρήσουν σε κατάπαυση του πυρός για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες, ώστε στο διάστημα αυτό να προωθηθεί ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας και παράλληλα να αφεθούν ελεύθεροι 50 από τους ομήρους που κρατά η παλαιστινιακή οργάνωση, με αντάλλαγμα την αποφυλάκιση 150 Παλαιστινίων, κυρίως γυναικών και ανηλίκων, από ισραηλινές φυλακές.
Διαβάστε επίσης:
Σολτς και Μελόνι υπέγραψαν Σχέδιο Δράσης διμερούς συνεργασίας
Πρώτη Αρωγή: Μέχρι τις 22 Νοεμβρίου έχουν καταβληθεί €119,2 εκατ. σε 32.939 αιτούντες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- McDonald’s: Πώς ο CEO «αλλάζει το παιχνίδι» με νέα μπέργκερ και γρήγορες διαδικασίες
- Το σχέδιο του Υπερταμείου να κάνει την ΕΤΑΔ «μικρή ΔΕΗ»
- Διπλή επίσκεψη του Δημοσίου στις αγορές και buyback – Προς ολοκλήρωση το δανειακό πρόγραμμα
- Αυτοί είναι οι νέοι υπουργοί, οι σίγουροι και οι καραμπόλες, το party των τραπεζών, γιατί πάμε σε bull market στις μετοχές, το big deal Μεγάλου και τα γενέθλια της Kathleen Μακροπούλου και της Σοφίας Μπιθαρά
