ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ και του Καναδά Τζάστιν Τριντό είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Όπως αναφέρει ο Ουκρανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στο Telegram, ενημέρωσε τους δύο ηγέτες για το νέο κύμα πυραυλικών επιθέσεων και τρομοκρατίας της Ρωσίας.
Παράλληλα, ο Ζελένσκι αναφέρει ότι ζήτησε από τη Βρετανία και τον Καναδά να συνδράμουν την Ουκρανία ώστε να δημιουργήσει μια αντιπυραυλική ασπίδα.
Ο Ουκρανός πρόεδρος ευχαρίστησε, τέλος, του ηγέτες της Βρετανίας και του Καναδά για την ισχυρή υποστήριξη που προσφέρουν στη χώρα του απέναντι στην κλιμακούμενη επιθετικότητα της Ρωσίας.
Διαβάστε επίσης
Τζέικ Σάλιβαν: «Το Ιράν φέρνει ευθύνη για την επίθεση σε τάνκερ ανοικτά του Ομάν»
Ιταλία: Κόντρα για την απόφαση της Μελόνι να πάρει μαζί της την 6χρονη κόρη της στην σύνοδο των G20
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Live: Η συνέντευξη Τύπου του Κωνσταντίνου Κυρανάκη για τον εκσυγχρονισμού του σιδηροδρόμου
- Σαντορίνη: Εποικοδομητική συνάντηση του Γιώργου Κουμπενά (ΕΕΚΦΝ) με φορείς για την ομαλή επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών
- Αυτό είναι το νέο σχέδιο νόμου για τον σιδηρόδρομο
- Dragons’ Den: Ποιοι επένδυσαν €115.000 στο 3ο επεισόδιο
