Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Στις Βρυξέλλες ο Άντονι Μπλίνκεν για τη σύνοδο των ΥΠΕΞ του ΝΑΤΟ

Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν

Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν

Ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν θα ταξιδέψει στις Βρυξέλλες στις 5-7 Απριλίου για τη διάσκεψη των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών του ΝΑΤΟ, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

«Γροθιά στο στομάχι» οι εικόνες με τους νεκρούς στην πόλη Μπούτσα

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμερικανός υπουργός των Εξωτερικών δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη του στο CNN, ότι οι εικόνες με τον μεγάλο αριθμό των νεκρών Ουκρανών στην πόλη Μπούτσα, μετά την αποχώρηση των ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων «είναι μια γροθιά στο στομάχι», όπως μετέδωσε το Reuters.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας εκτίμησε πως είναι πολύ νωρίς για να πούμε με σιγουριά πως η απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από το Κίεβο αποτελεί απόσυρση ή ανασύνταξη των ρωσικών δυνάμεων που μπορεί να ανεφοδιαστούν και να επιστρέψουν.

Ο Μπλίνκεν εκτίμησε πως η Ρωσία έχει υποστεί μια «στρατηγική ήττα» στην Ουκρανία και πρόσθεσε πως οι οικονομικές κυρώσεις κατά της Ρωσίας έχουν αρχίσει να έχουν μεγάλο αντίκτυπο.

Διαβάστε επίσης:

Δένδιας: Συνάντηση με τον δήμαρχο της Οδησσού

Το ΥΠΕΞ χαιρετίζει τη συμφωνία για εκεχειρία στην Υεμένη