ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Πηνελόπη του Αλέξη, πώς ο Σαμαράς… ξενύχιασε την Μέρκελ, ο Πιέρ και ο Ντόναχιου και το απίστευτο σκηνικό με Κίμπερλι και Παπασταύρου
Στα Τίρανα φτάνει σήμερα η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ.
Μετά το Βελιγράδι χθες, Δευτέρα, τα Τίρανα αποτελούν το δεύτερο σταθμό της αποχαιρετιστήριας περιοδείας της στα Δυτικά Βαλκάνια ως καγκελαρίου της Γερμανίας.
Στην αλβανική πρωτεύουσα η κ. Μέρκελ θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα και θα ακολουθήσει συνάντηση αντιπροσωπειών των δύο κυβερνήσεων.
Στα Τίρανα θα συναντηθεί επίσης με τους πρωθυπουργούς των χωρών της Σερβίας, του Μαυροβουνίου, της Βόρειας Μακεδονίας, της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και του Κοσόβου.
Η συγκεκριμένη συνάντηση αφορά την πρωτοβουλία που η ίδια έλαβε πριν από επτά χρόνια για τα Δυτικά Βαλκάνια.
Η εξάωρη επίσκεψη της Μέρκελ στα Τίρανα θα ολοκληρωθεί με κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα.
Διαβάστε ακόμη:
Γερμανικές εκλογές: Ο Σολτς προελαύνει, ο Λάσετ ιδροκοπά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη