ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο παρέθεσε τις ομοιότητες που, όπως λέει εκείνος, βλέπει μεταξύ της επίθεσης εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ και εκείνης της οποίας ήταν θύμα ο ίδιος, πριν από περίπου δύο μήνες.
«Ένα σενάριο σαν φωτοτυπία» έγραψε στον ιστότοπό του ο 59χρονος Φίτσο που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες ενώ χαιρέτιζε τους υποστηρικτές του μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σε μια πόλη της κεντρικής Σλοβακίας. Ο Φίτσο υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις και επανήλθε στα καθήκοντά του την περασμένη εβδομάδα.
Ο Φίτσο κατηγόρησε τη σλοβακική αντιπολίτευση ότι υποθάλπει το μίσος εναντίον του. «Εάν ο δράστης της επίθεσης στον Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε σλοβακικά, θα του αρκούσε να διαβάσει τις (τοπικές) εφημερίδες Dennik N, Sme ή Aktuality, για να αποκτήσει την επιθυμία να φτιάξει τα πράγματα», σχολίασε.
«Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ προσπαθούν να τον φιμώσουν και, όταν δεν τα καταφέρνουν, εξαγριώνουν τόσο πολύ το κοινό που ένας κακομοίρης αρπάζει το όπλο του», υποστήριξε εξάλλου ο Σλοβάκος πρωθυπουργός.
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Μάικ Πενς: «Η πολιτική βία δεν έχει θέση στην Αμερική»
Σακελλαροπούλου: Απερίφραστη καταδίκη για την αποτρόπαιη δολοφονική επίθεση κατά του Ντόναλντ Τραμπ
Μελάνια Τραμπ: «Ένα τέρας προσπάθησε να σβήσει το πάθος του Ντόναλντ»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σεβίλλη: Συγκρούσεις οπαδών της Μπαρτσελόνα με την αστυνομία
- DSK Bank: Οι νέοι δασμοί Tραμπ δεν αναμένεται να έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην οικονομία της Βουλγαρίας
- Υπόσχεση Φον ντερ Λάιεν σε Ζελένσκι: Στο πλευρό σας την ώρα των διαπραγματεύσεων
- Σιδηρόδρομος: Επιτυχής η πρώτη δοκιμή του συστήματος αυτόματης πέδησης ETCS
