Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Συνάντηση Ζελένσκι – Σούνακ στο Κίεβο

Ο Ρίσι Σουνάκ και ο Βολοντίμιρ Ζελέσνκι ανεβαίνουν τις εσωτερικές σκάλες του προεδρικού μεγάρου της Ουκρανίας στο Κίεβο

(πηγή: Ουκρανική προεδρία)

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι ανήρτησε σήμερα ένα βίντεο που τον δείχνει να συναντά τον Βρετανό πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ στο Κίεβο.

“Κατά τη σημερινή συνάντηση, συζητήσαμε τα πιο σημαντικά θέματα τόσο για τις χώρες μας όσο και για την παγκόσμια ασφάλεια’, έγραψε ο Ζελένσκι στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

“Από τις πρώτες ημέρες του πολέμου, η Ουκρανία και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι πιο ισχυροί σύμμαχοι”, ανέφερε ακόμη ο Ουκρανός πρόεδρος για τη συνάντησή του με τον Βρετανό πρωθυπουργό η οποία δεν είχε ανακοινωθεί προηγουμένως.

Από την πλευρά της, η Ντάουνινγκ Στριτ ανακοίνωσε πως ο Ρίσι Σούνακ μετέβη στο Κίεβο για να επιβεβαιώσει την υποστήριξη της Βρετανίας στην Ουκρανία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Κιμ Γιονγκ Ουν: Για πρώτη φορά σε δημόσια εμφάνιση με την κόρη του

Βουλγαρία: Κατηγορίες σε βάρος 5 υπόπτων για την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Δένδιας: Από την Ελλάδα προήλθε η τοποθέτηση του ΟΗΕ ότι η κυβέρνηση της Τρίπολης δεν είναι εξουσιοδοτημένη να υπογράφει συμφωνίες