• Πολιτική

    Σεξιστική επίθεση του ευρωβουλευτή Νίκου Παππά κατήγγειλε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη: «Ήσυχα Χριστινάκι, εγώ δεν αξιοποίησα το κρεβάτι μου»

    • NewsRoom

    Νίκος Παππάς, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ


    Σε παροξυσμό συνεχίζει να βρίσκεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, καθώς μετά τις ύβρεις κατά αστυνομικών, επιτέθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς και κατά της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, προέδρου του ΣΕΦ και πρώην πολιτεύτριας της ΝΔ, προκαλώντας νέο πονοκέφαλο στην ηγεσία του κόμματός του.

    Η κ. Τσιλιγκίρη ανήρτησε μάλιστα τον διάλογό της με τον Νίκο Παππά, ο οποίος απαντά με ειρωνεία και σεξιστικά σχόλια κατά της προέδρου του ΣΕΦ, απαντώντας της μεταξύ άλλων πως «δεν αξιοποίησα το κρεβάτι μου».

    Η κα Τσιλιγκίρη ανέφερε σε σχετική της ανάρτηση:

    «Ήσυχα Χριστινάκι», , «ποια είσαι εσύ βρε γλυκούλα;», «‍♀κάπως έτσι.. αν ταυτίζεσαι»… Αυτές είναι κάποιες από τις ειρωνείες, τις σεξιστικές προσβολές και τα υποτιμητικά σχόλια που δέχτηκα από τον εκλεγμένο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά @3pfamilia , ο οποίος, όπως φαίνεται, έχει συνηθίσει να μιλάει με αυτόν τον τρόπο, υποβιβάζοντας και προσβάλλοντας κάθε γυναίκα. Με τον ίδιο τρόπο μίλησε και σε έναν αστυνομικό, δείχνοντας την ίδια περιφρόνηση προς τα Σώματα Ασφαλείας. Όλα αυτά επειδή τόλμησα να του επισημάνω την ανεπίτρεπτη και χυδαία συμπεριφορά του. Τα σχόλια που δημοσιοποιώ είναι για χάρη της αλήθειας.

    Με θλίβει το γεγονός ότι ένας πρώην αθλητής επιλέγει να αμαυρώνει με αυτόν τον τρόπο τις αξίες του αθλητισμού.

    Με θλίβει διπλά που ευτελίζει τους θεσμούς και την εμπιστοσύνη χιλιάδων Ελλήνων που τον ψήφισαν.

    Ο κ. Παππάς αποδεικνύει ότι δεν ήταν μια μεμονωμένη υπέρβαση των ορίων, αλλά ότι η προσβολή και η απειλή είναι συνήθης πρακτική του. Ταιριαστό κομμάτι στο ψηφιδωτό του ΣΥΡΙΖΑ, που υποθάλπει τέτοιες συμπεριφορές, και έχει βρει άξιο συνοδοιπόρο τον κ. Πολάκη, που έσπευσε χθες να τον υπερασπιστεί δημόσια.

    Τα συμπεράσματα δικά σας…»

    Οι διάλογοι που δημοσιοποίησε η Χριστίνα Τσιλιγκίρη:

    Διαβάστε επίσης

    Χαλκιδική: Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της κατασκήνωσης όπου πνίγηκε η 8χρονη

    Πυρκαγιά Αττικής: Οι αγροτικές εκμεταλλεύσεις που υπέστησαν ζημιές στον εξοπλισμό εντάσσονται στο πλαίσιο της κρατικής αρωγής

    Κικίλιας για πυρκαγιά στο Μαρούσι: Ελικόπτερο έκανε ρίψη σε μόλις 4 λεπτά από τη έναρξη – Η φωτιά ελέγχθηκε σε 17 λεπτά



    ΣΧΟΛΙΑ