ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Σαουδική Αραβία χαρακτήρισε τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, στην Τεχεράνη «κατάφωρη παραβίαση» της εθνικής κυριαρχίας του Ιράν.
Πρόκειται για τοποθέτηση του σαουδάραβα υπουργού Εξωτερικών Ουαλίντ αλ Χερέτζι κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Οργανισμού Ισλαμικής Συνεργασίας (ΟΙΣ) που έγινε ύστερα από αίτημα του Ιράν, το οποίο κατηγορεί το Ισραήλ για τη δολοφονία του πολιτικού ηγέτη της Χαμάς την 31η Ιουλίου στην Τεχεράνη.
Ο υφυπουργός Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας συμπλήρωσε πως το Ριάντ απορρίπτει «κάθε παραβίαση εθνικής κυριαρχίας ή ανάμειξη στις εσωτερικές υποθέσεις οποιασδήποτε χώρας».
πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Ρωσία: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης το Κουρσκ, μετά την εισβολή των Ουκρανικών δυνάμεων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το Celestyal Discovery γίνεται το πρώτο πλοίο στην Ελλάδα στο οποίο εφαρμόζεται μείγμα βιοκαυσίμου
- Nova Broadcasting και United Media φέρνουν τα International Emmy® Awards στη Βουλγαρία
- Άρειος Πάγος: Μετά τη Ρόδο νέος πειθαρχικός έλεγχος για αποφάσεις δικαστών σε υπόθεση Πολεοδομίας της Χαλκιδικής
- Φωτιά στη Ζάκυνθο: Τρία εναέρια μέσα στη μάχη
