ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ρωσικό στρατιωτικό αεροσκάφος συνετρίβη σήμερα στη θάλασσα στα ανοιχτά του λιμανιού της Σεβαστούπολης στην Κριμαία, δήλωσε ο διορισμένος από την Μόσχα κυβερνήτης της περιοχής.
Ο πιλότος εγκατέλειψε εγκαίρως το αεροσκάφος πριν τη συντριβή, χρησιμοποιώντας το σύστημα εκτίναξης. Τον παρέλαβαν διασώστες και είναι ασφαλής.
Δεν υπάρχουν ζημιές σε κατοικημένες περιοχές, δήλωσε ο κυβερνήτης της Σεβαστούπολης Μιχαήλ Ραζβοζάγεφ.
Νωρίτερα, ρωσικά κανάλια στο Telegram ανέφεραν ότι ένα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος Su-35 συνετρίβη κοντά στη Σεβαστούπολη. Δεν είναι ακόμη σαφές τι προκάλεσε τη συντριβή.
Διαβάστε επίσης:
Στίγκας: Υπάρχουν νεκροί που πρέπει να δικαιωθούν – «Ναι» στην πρόταση δυσπιστίας
Sam Bankman Fried: 25 χρόνια κάθειρξη στον έκπτωτο μεγιστάνα της κρυπτογράφησης
Κασσελάκης: Ο πρωθυπουργός να δεσμευθεί ότι η ΝΔ θα υπερψηφίσει τη σύσταση προανακριτικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SoftBank: Αναζητά δάνειο-γέφυρα ύψους έως και $16,5 δισ. για επενδύσεις AI στις ΗΠΑ
- Τι λέει η Εκκλησία για την Phos Βank – Η λακωνική ανακοίνωση της Συνόδου
- Χρηματιστήριο: Βγαίνουν αγορές στις τράπεζες και τον Μυτιληναίο, ιστορικό υψηλό ο ΟΛΠ
- Ψηφιακό φροντιστήριο: Άνοιξαν σήμερα τα τεστ προσομοίωσης για τις Πανελλαδικές – Και συστηματικές επαναλήψεις
