Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ρωσία: Με τους δικηγόρους του συναντήθηκε ο ανταποκριτής της WSJ που συνελήφθη για κατασκοπεία

Εβαν Γκερσκόβιτς

Εβαν Γκερσκόβιτς

Ο αμερικανός δημοσιογράφος της εφημερίδας Wall Street Journal Έβαν Γκερσκόβιτς, ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στη Ρωσία με την κατηγορία της κατασκοπείας, συναντήθηκε σήμερα με τους δικηγόρους του, όπως ενημέρωσε η αρχισυντάκτρια της WSJ Έμα Τάκερ τους συναδέλφους της.

«Ο Έβαν είναι καλά στην υγεία του και αισθάνεται ευγνώμων για το κύμα υποστήριξης από όλον τον κόσμο», αναφέρει η Τάκερ σε ενημερωτικό σημείωμα προς τους συναδέλφους της στην αμερικανική εφημερίδα, αντίγραφο του οποίου περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters.

Η αμερικανική κυβέρνηση ασκεί έντονες πιέσεις για την απελευθέρωση του δημοσιογράφου της Wall Street Journal που κρατείται στην Ρωσία, και παρακολουθεί στενά την προφυλάκιση του, ανακοίνωσε χθες Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας Τζον Κέρμπι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Ρωσία: Ο Αμερικανός δημοσιογράφος Ίβαν Γκερσκόβιτς που συνελήφθη με την κατηγορία της διενέργειας κατασκοπείας κατέθεσε έφεση κατά της σύλληψης του

Wall Street Journal: Απαιτεί από τη Μόσχα να αφήσει ελεύθερο τον ανταποκριτή της