ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα ρωσικά συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας κατέστρεψαν 22 πυραύλους Vampire που εκτοξεύθηκαν από την Ουκρανία με στόχο την περιφέρεια Μπέλγκοροντ της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Το Σάββατο οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι κατά την επίθεση που εξαπέλυσαν κατά της Σεβαστούπολης κατάφεραν να πλήξουν δύο ρωσικά πλοία που βρίσκονταν σταθμευμένα στο λιμάνι της Σεβαστούπολη.
Οι ρωσικές δυνάμεις απάντησαν εξαπολύοντας σήμερα την αυγή νέα μαζικά αεροπορικά πλήγματα στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της Ουκρανίας, που μεταξύ των άλλων οδήγησαν τις πολωνικές ένοπλες δυνάμεις να αυξήσουν το επίπεδο επιφυλακής τους απέναντι στην έντονη στρατιωτική δραστηριότητα κοντά στα σύνορά τους.
Διαβάστε επίσης
UNRWA: Το Ισραήλ δεν θα επιτρέψει στην υπηρεσία να μεταφέρει βοήθεια στη Βόρεια Γάζα
Πηγές ΝΔ: Πότε έλεγε αλήθεια ο κ. Λαμπρόπουλος, το 2023 ή τώρα;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γ. Φλωρίδης: Επιταχύνεται η εκκαθάριση εκκρεμών αγωγών 500.000 πολιτών κατά του e-ΕΦΚΑ
- Οργίλη ανάρτηση Τραμπ: Στο Χάρβαρντ διδάσκουν αριστεροί αλήτες – Δεν είναι πλέον αξιοπρεπές μέρος μάθησης
- Έρευνα ΕΤΕ: Τα 23 ευάλωτα στους δασμούς ελληνικά προϊόντα που εξάγουμε στις ΗΠΑ
- Το Giant Heart της Novibet γίνεται «Νονός» των Γενναίων Παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ
