Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ρωσία: «Η Ουκρανία δεν μπορεί να σχεδίασε μόνη της την εισβολή στο Κουρσκ» – Νέα κατάληψη χωριού στην ανατολική Ουκρανία

Ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας κατασκοπείας Σεργκέι Ναρίσκιν

Ο επικεφαλής της ρωσικής υπηρεσίας κατασκοπείας Σεργκέι Ναρίσκιν

Ο διευθυντής της ρωσικής υπηρεσίας κατασκοπείας Σεργκέι Ναρίσκιν δήλωσε σήμερα πως η Μόσχα δεν πιστεύει ότι η Ουκρανία σχεδίασε μόνη της την εισβολή στη δυτική ρωσική περιφέρεια Κουρκ, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων ΤΑΣΣ.

Η Ρωσία έχει πει, χωρίς να παράσχει αποδείξεις, πως οι Ηνωμένες Πολιτείες βοήθησαν το Κίεβο να εξαπολύσει την αιφνιδιαστική επίθεσή του στο ρωσικό έδαφος στις 6 Αυγούστου.

Στο μεταξύ, ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το χωριό Ορλίφκα, περίπου 15 χλμ. από την πόλη Ποκρόφσκ, σημαντικό κόμβο εφοδιασμού για τα ουκρανικά στρατεύματα στην ανατολική περιφέρεια του Ντονέτσκ, μετέδωσε το TASS, επικαλούμενο το υπουργείο Άμυνας.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε επίσης πως οι δυνάμεις του πραγματοποίησαν πλήγμα με όπλο υψηλής ακρίβειας στην Ουκρανία στη διάρκεια της νύχτας, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Το Reuters σημειώνει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητη πηγή πληροφορίες που αφορούν το πεδίο της μάχης.

Διαβάστε επίσης:

Η σχέση αγάπης – μίσους της Γαλλίας με το Telegram – Φανατικός χρήστης της πλατφόρμας ο Γάλλος Πρόεδρος

Ρωσία: Στοχοποιεί τις ΗΠΑ για τη σύλληψη του διευθύνοντος συμβούλου του Telegram, Ντούροφ

Ντόναλντ Τραμπ: Επίθεση σε Καμάλα Χάρις για την αποχώρηση αμερικανικών δυνάμεων από Αφγανιστάν