ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Περίπου 500 Ρώσοι πεζοναύτες πραγματοποίησαν προγραμματισμένα γυμνάσια στο Καλίνινγκραντ, τον ρωσικό θύλακα που βρίσκεται μεταξύ της Πολωνίας και της Λιθουανίας στην Βαλτική Θάλασσα, με ασκήσεις μεταξύ άλλων στην απόκρουση προσγείωσης αλεξιπτωτιστών, ανακοίνωσε σήμερα ο ρωσικός στόλος της Βαλτικής, μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
«Οι μονάδες του Σώματος Πεζοναυτών πραγματοποίησαν ενέργειες άμυνας κατά αλεξιπτωτιστών. Οι στρατιώτες της μονάδας πυροβολικού πυροβόλησαν κατά του αερομεταφερόμενου αποσπάσματος ενός εικονικού εχθρού από αυτοπροωθούμενες μονάδες πυροβολικού Nona», ανέφερε ο στόλος.
Η μονάδα έκανε επίσης γυμνάσια με επιθετικούς ελιγμούς, με την υποστήριξη τεθωρακισμένων οχημάτων μεταφοράς προσωπικού και πυροβολικού.
Το δημοσίευμα του Interfax δεν έκανε καμία αναφορά στη ρωσική ένοπλη εισβολή στην Ουκρανία, η οποία ξεκίνησε στις 24 Φεβρουαρίου και έχει αυξήσει τις εντάσεις στην περιοχή, ιδίως στα μέλη του ΝΑΤΟ την Πολωνία και τη Λιθουανία, που χωρίζουν το Καλίνινγκραντ από τον στενό σύμμαχο της Ρωσίας, Λευκορωσία.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Κεραμέως και η επιστροφή των πτυχιούχων
- Απίστευτο: Το 0,2% των οφειλετών χρωστάει 83 δις! – Σχεδόν 6 στα 10 ευρώ είναι απλήρωτες οφειλές στην εφορία
- Η δημόσια πρόταση της Masdar, η ρευστότητα 220 εκατ. ευρώ και η μετοχή της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Ποιοι παίζουν για ΠτΔ, η εμπιστοσύνη στα ΕΛΠΕ, το bid της Masdar και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, οι δύο εφοπλιστές και το bad-mouth, ο καταδικασμένος Σταύρος Τάκη, οι δωρεές του Δένδια, το καλό mood του Νικολάου και της Χρυσής Β, και η παρακολούθηση της πλατινομαλλούσας
