Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ρόμπερτ Φίτσο: Η επίθεση κατά Τραμπ μοιάζει με αυτή που δέχθηκα – «Το σενάριο είναι σαν φωτοτυπικό μηχάνημα»

Πρωθυπουργός Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο

Πρωθυπουργός Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο

Ομοιότητες ανάμεσα στην απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ και εκείνης που έγινε προ διμήνου εναντίον του, διακρίνει ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίτσο, ο οποίος επανήλθε στα καθήκοντά του μόλις την περασμένη εβδομάδα, ύστερα από πλήθος χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υποβλήθηκε έκτοτε.

«Ένα σενάριο σαν φωτοτυπία» έγραψε στον ιστότοπό του ο 59χρονος Ρόμπερτ Φίτσο, αναφερόμενος στον Ντόναλντ Τραμπ. που δέχτηκε τέσσερις σφαίρες ενώ χαιρέτιζε τους υποστηρικτές του μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σε μια πόλη της κεντρικής Σλοβακίας.

Επιπλέον, κατηγόρησε τη σλοβακική αντιπολίτευση ότι υποθάλπει το μίσος εναντίον του. «Εάν ο δράστης της επίθεσης στον Ντόναλντ Τραμπ μιλούσε σλοβακικά, θα του αρκούσε να διαβάσει τις (τοπικές) εφημερίδες Dennik N, Sme ή Aktuality, για να αποκτήσει την επιθυμία να φτιάξει τα πράγματα», σχολίασε.

«Οι πολιτικοί αντίπαλοι του Τραμπ προσπαθούν να τον φιμώσουν και, όταν δεν τα καταφέρνουν, εξαγριώνουν τόσο πολύ το κοινό που ένας κακομοίρης αρπάζει το όπλο του», υποστήριξε εξάλλου ο Σλοβάκος πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φίτσο επανήλθε  , μετά την απόπειρα εναντίον του.

Διαβάστε επίσης:

Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, θα έπρεπε να είμαι νεκρός» – Η πρώτη συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας

ΗΠΑ: Ενισχύεται το δολάριο μετά την απόπειρα δολοφονίας Ντόναλντ Τραμπ

Διάγγελμα Μπάιντεν: «Δοκιμασία» για τις ΗΠΑ οι εκλογές μετά την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ