Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ράνια Σβίγκου: Πολιτικά αναγκαία η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή από τον Κασσελάκη

Η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ράνια Σβίγκου μιλάει στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος

Η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Ράνια Σβίγκου μιλάει στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματος (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Θέση υπέρ της μεταβίβασης της έδρας του Όθωνα Ηλιόπουλο στον Στέφανο Κασσελάκη πήρε η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

«Η εκπροσώπηση του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη Βουλή από τον Πρόεδρό του, μετά την παραίτηση του κορυφαίου επιστήμονα Όθωνα Ηλιόπουλου που τίμησε την Κ.Ο. μας, είναι πολιτικά αναγκαία και θεσμικά ορθή», αναφέρει η γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Ράνια Σβίγκου, σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάντως, η διαδικασία που θα ακολουθηθεί ορίζει πως για να γίνει βουλευτής ο Στέφανος Κασσελάκης θα πρέπει να αποποιηθούν την έδρα άλλα πέντε πρόσωπα που βρίσκονται σε υψηλότερη θέση από αυτόν στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Αλέξης Τσίπρας είχε τοποθετήσει τον νυν πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ μόλις στην 9η θέση.

Πρώτη επιλαχούσα είναι η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία ωστόσο δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της.

Διαβάστε επίσης

Ζελένσκι: Οι ρωσικοί βομβαρδισμοί από την περιφέρεια του Κουρσκ άξιζαν μια δίκαιη απάντηση

Μέση Ανατολή: Το Ιράν αποφάσισε να επιτεθεί απευθείας στο Ισράηλ, πιστεύουν οι ισραηλινές υπηρεσίες πληροφοριών

Ανδρέας Νικολακόπουλος (υφ. Πολιτικής Προστασίας): Συνάντηση με τον Κ. Καραγκούνη για εργασιακά ζητήματα των σωφρονιστικών