ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για τα πολυάριθμα θύματα μεταξύ των Παλαιστινίων που έχουν καταφύγει στην Ράφα και ζήτησε «άμεση κατάπαυση του πυρός».
«Αυτές οι επιχειρήσεις πρέπει να σταματήσουν. Δεν υπάρχουν στην Ράφα ασφαλείς ζώνες για τους παλαιστίνιους πολίτες. Απευθύνω έκκληση για σεβασμό του διεθνούς δικαίους και άμεση κατάπαυση του πυρός», έγραψε στο Χ ο πρόεδρος της Γαλλίας.
Η παλαιστινιακή υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας στην Λωρίδα της Γάζας ανακοίνωσε ότι 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν από τις ισραηλινές επιδρομές σε προσφυγικό καταυλισμό κοντά στην Ράφα.
Διαβάστε επίσης:
Χαρδαλιάς: Η Αττική και η Σαγκάη αποτελούν σημαντικούς πυλώνες εισόδου Ανατολής και Δύσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα 2 νομοσχέδια για την αξιοποίηση ακινήτων του Δημοσίου – Τι αλλάζει σε σχολάζουσες κληρονομιές και δωρεές
- Road show στις ΗΠΑ για επενδυτές – Τα τρία δυνατά χαρτιά του Πιερρακάκη
- Τατιάνα Βουρέκα – Πεταλά: H εγγονή του εφοπλιστή Καρρά που τιμά την ελληνική σημαία
- Το σχέδιο για τις συνεταιριστικές τράπεζες Ηπείρου, Χανίων, Θεσσαλίας, Καρδίτσας – Τι λέει στο mononews o Γιάννης Στουρνάρας
