Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Qatar Gate: «Παγώνουν» τους λογαριασμούς Παντσέρι (La Repubblica)

Αντόνιο Παντσέρι

Αντόνιο Παντσέρι

«Παγώνουν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί τόσο του Αντόνιο Παντσέρι όσο και της κόρης του, αναφέρει δημοσίευμα της La Repubblica

Να «παγώσουν» δυο τραπεζικούς λογαριασμούς του Αντόνιο Παντσέρι και της κόρης του, της Σίλβια Παντσέρι φέρεται να ζήτησε από τους Iταλούς δικαστικούς η βελγική δικαιοσύνη, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας La Repubblica.

Στους συγκεκριμένους λογαριασμούς είναι πιθανό να κατατέθηκαν χρήματα που καταβλήθηκαν για δωροδοκίες, αναφέρει η εφημερίδα.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμη ποια ιταλική εισαγγελία πρόκειται να αναλάβει την όλη πρωτοβουλία, αλλά πιθανόν να είναι δικαστικοί της Λομβαρδίας, που έχει πρωτεύουσα το Μιλάνο.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ιταλία διεξάγονται ήδη έρευνες σε επτά «ύποπτους» λογαριασμούς του Παντσέρι, της κόρης του, του Φραντσέσκο Τζόρτζι και του συνδικαλιστή Λούκα Βιζεντίνι.

Διαβάστε επίσης:

Qatargate: Στις βελγικές δικαστικές Αρχές η Εύα Καϊλή – Σε εξέλιξη η απολογία της

Εύα Καϊλή: Οι αποκαλύψεις που την καίνε λίγο πριν δει τον ανακριτή-Όλο το παρασκήνιο