Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Προσωπική επίθεση του Τραμπ στη Χάρις: Έχει «το γέλιο μιας τρελής»

Κάμαλα Χάρις, Ντόναλντ Τραμπ, οι δύο μονομάχοι

Κάμαλα Χάρις, Ντόναλντ Τραμπ, οι δύο μονομάχοι

Παραβλέποντας ότι  η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, προηγείται του ιδίου στις τελευταίες δημοσκοπήσεις Ντόναλντ Τραμπ, επανέλαβε εκ νέου ότι  είναι ευκολότερη αντίπαλος σε σύγκριση με τον απερχόμενο Πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, αλλά φαίνεται πως απώλεσε και πάλι την ψυχραιμία του καθώς προχώρησε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον της.

«Την έχετε ακούσει να γελάει; Αυτό είναι το γέλιο μιας τρελής», είπε ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας, συμπληρώνοντας ότι δεν του άρεσε το εξώφυλλο του περιοδικού «Time» με την Κάμαλα Χάρις. «Εγώ είμαι πολύ πιο όμορφος από εκείνη», σχολίασε σε ομιλία που εκφώνησε σε προεκλογική συγκέντρωση στο Γουίλκς-Μπάρι, στο βορειοανατολικό τμήμα της Πενσιλβάνιας, μιας από τις θεωρούμενες πολιτείες-κλειδιά στην εκλογική αναμέτρηση.

 «Πιστεύω πως θα είναι πιο εύκολο να νικηθεί σε σύγκριση με εκείνον», υποστήριξε ο Ντόναλντ Τραμπ, δείχνοντας τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, που πρόσφατα παραιτήθηκε από την υποψηφιότητά του για την Προεδρία.

Παρακάπτοντας τις συμβουλές να αποφεύγει τις προσωπικές προσβολές, και τις προειδοποιήσει  ότι θα του στερήσουν ψήφους μετριοπαθών, ο Ντόναλντ Τραμπ, είδε το χωρητικότητας 8.000 θέσεων,  Mohegan Sun Arena να αδειάζει, ενώ ήταν κατάμεστο όταν ξεκίνησε την ομιλία του.

Η ομιλία ξεπέρασε σε διάρκεια τα 100 λεπτά. Μεταξύ άλλων, ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι έχασε τις εκλογές του 2020 λόγω νοθείας, απέρριψε την απειλή της κλιματικής αλλαγής, ενώ είπε πως το σχέδιό του για επιβολή οριζόντιων δασμών σε εισαγόμενα αγαθά δεν ισοδυναμεί με χαράτσι για τους αμερικανούς καταναλωτές, άποψη την οποία αμφισβητούν οι περισσότεροι οικονομολόγοι.

Η Καμάλα Χάρις περιοδεύει σήμερα στο δυτικό τμήμα της ίδιας πολιτείας, με πρώτο σταθμό το Πίτσμπουργκ, προτού μεταβεί στο Σικάγο για το συνέδριο των Δημοκρατικών που αρχίζει τη Δευτέρα (19/8).

Διαβάστε επίσης:

Deutsche Bank & UBS: Γιατί ανεβάζουν τις τιμές στόχους για τις ελληνικές τράπεζες – Οι κορυφαίες επιλογές

Προϋπολογισμός 2025: Τα σενάρια που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών – Πού αναμένονται ελαφρύνσεις ή ενισχύσεις

Προϋπολογισμός 2025: Τα σενάρια που εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών – Πού αναμένονται ελαφρύνσεις ή ενισχύσεις