Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Πούτιν: Κατηγόρησε το ΝΑΤΟ ότι δημιουργεί απειλή για την ασφάλεια της Ρωσίας στην Ασία

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατηγόρησε σήμερα τη στρατιωτική συμμαχία του ΝΑΤΟ ότι δημιουργεί μια απειλή για την ασφάλεια της Ρωσίας στην Ασία, μετέδωσε το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

Είπε επίσης ότι η Νότια Κορέα θα κάνει “ένα μεγάλο λάθος” αν αποφασίσει να προμηθεύσει με όπλα την Ουκρανία και ότι η Σεούλ δεν πρέπει να ανησυχεί καθόλου για το σύμφωνο αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Μόσχας και Βόρειας Κορέας.

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο Yonhap μετέδωσε νωρίτερα σήμερα ότι η Νότια Κορέα θα επανεξετάσει τη δυνατότητα να προμηθεύσει την Ουκρανία με όπλα, μετά το σύμφωνο αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας σε περίπτωση που η κάθε χώρα δεχθεί επίθεση, το οποίο υπέγραψαν οι ηγέτες της Βόρειας Κορέας και της Ρωσίας.

Ο Πούτιν έκανε αυτές τις δηλώσεις σε δημοσιογράφους στο Βιετνάμ στο τέλος της διήμερης περιοδείας του στην Ασία. Χθες είχε συνομιλίες στη Βόρεια Κορέα.

Διαβάστε επίσης:
Νορβηγία: Οι σκανδιναβικές χώρες θέλουν να δημιουργήσουν ένα διάδρομο στρατιωτκών μεταφορών στην Αρκτική

Μπουγάς: Τι θα αλλάξει στις κληρονομιές με νόμο που σχεδιάζει το υπ. Δικαιοσύνης

Χρήστος Σταϊκούρας: Τον Νοέμβριο η παράδοση του μετρό Θεσσαλονίκης στους κατοίκους της