ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας συνεχίζονται διαδικτυακά.
Στη συνάντηση που είχε στη Μόσχα με τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, ο Πούτιν εξέφρασε την ελπίδα ότι οι διαπραγματεύσεις με την ουκρανική πλευρά θα έχουν “θετικό αποτέλεσμα”.
Νωρίτερα ο γ.γ. των Ηνωμένων Εθνών κάλεσε τη Μόσχα και το Κίεβο να εργαστούν σε συντονισμό με τον ΟΗΕ για το άνοιγμα “ανθρωπιστικών διαδρόμων” στην Ουκρανία, με σκοπό την απομάκρυνση του άμαχου πληθυσμού από περιοχές όπου μαίνονται οι εχθροπραξίες.
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας Σεργκέι Λαβρόφ απέρριψε πρόταση του Κιέβου για τη διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών στη Μαριούπολη.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Η Ρωσία σταμάτησε την παροχή φυσικού αερίου στην Πολωνία
Οι ΗΠΑ χαιρέτισαν την απόφαση της Γερμανίας να στείλει στην Ουκρανία βαρύ οπλισμό
Αλληλοκατηγορούνται Ουκρανοί και Ρώσοι για τις εκρήξεις στην Υπερδνειστερία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιάς: Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον Δήμο Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη στον τομέα του εθελοντισμού
- Ουκρανικά ορυκτά: “Σημαντική πρόοδο” στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ βλέπει το Κίεβο
- Σύγκρουση ΙΧ με αγροτικό στην Εθνική Οδό Άργους-Μυκηνών, δύο τραυματίες – Δείτε βίντεο
- Στέφανος Γκίκας: Νέα δέσμη χρηματοδοτήσεων 3, 5 εκατ. ευρώ για αντιμετώπιση της λειψυδρίας στα νησιά
