Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Παλαιστίνη: Δεν χρειαζόμαστε πολέμους που δεν εξυπηρετούν τον στόχο για ελευθερία και ανεξαρτησία

Μαχμούντ Αμπάς, πρόεδρος Παλαιστίνης

Μαχμούντ Αμπάς, Πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής και ηγέτης της Φατάχ

Ο παλαιστινιακός λαός δεν χρειάζεται πολέμους που δεν εξυπηρετούν τον στόχο του για ελευθερία και ανεξαρτησία, δήλωσε σήμερα η παλαιστινιακή προεδρία, απαντώντας σε σχόλια του Ιρανού ανώτατου ηγέτη αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.

Ο Χαμενεΐ δήλωσε σήμερα πως η υπό την ηγεσία της Χαμάς επίθεση της 7ης Οκτωβρίου στο Ισραήλ έγινε ακριβώς τη στιγμή που τη χρειαζόταν η περιοχή και πως υπήρξε ένα σχέδιο” από τις ΗΠΑ, άτομα σιωνιστές, τους υποστηρικτές τους και μερικές από τις χώρες της περιοχής να αλλάξουν την εξίσωση στην περιοχή”.

Η παλαιστινιακή προεδρία απάντησε λέγοντας πως οι δηλώσεις αυτές αποσκοπούν σαφώς στη θυσία παλαιστινιακού αίματος και πως δεν θα οδηγήσουν στην ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.

Διαβάστε επίσης:

Τα ελληνικά διατροφικά προϊόντα σε μεγάλες αλυσίδες υπεραγορών και σουπερμάρκετ στις ΗΠΑ; – Η Walmart σχεδιάζει αποστολή στην Ελλάδα το φθινόπωρο

ΓΑΛΙΛΑΙΑ: ΤΡΙ-αθλο ανθρωπιάς, επιμονής, προσφοράς

Toyota: Ο πρόεδρος ζητεί συγγνώμη για τις «στημένες» δοκιμές ασφάλειας – Σταματά ή παραγωγή τριών μοντέλων