ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις εξαπέλυσαν απόψε πυραυλική επίθεση σε λιμενικές υποδομές της Οδησσού στη νότια Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Όλεχ Κίπερ. «Οι εισβολείς έπληξαν λιμενικές υποδομές στην Οδησσό. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί», έγραψε ο περιφερειάρχης Οδησσού σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Telegram.
Στην επίθεση χρησιμοποιήθηκαν πύραυλοι X-31, σημείωσε από την πλευρά της η τοπική στρατιωτική διοίκηση, αναφέροντας επίσης πλήγματα στην περιοχή Μπίλχοροντ-Ντιστρόβσκι.
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν πυκνώσει τις επιθέσεις τους εναντίον λιμενικών υποδομών στον Δούναβη και στη Μαύρη Θάλασσα αφότου η Μόσχα αποχώρησε τον Ιούλιο από τη συμφωνία που εγγυόταν τις ασφαλείς εξαγωγές σιτηρών. Έκτοτε η Ουκρανία εγκαινίασε έναν νέο «ανθρωπιστικό διάδρομο» στη Μαύρη Θάλασσα σε μια προσπάθεια να σπάσει τον de facto ναυτικό αποκλεισμό, αψηφώντας τις ρωσικές απειλές.
Διαβάστε επίσης:
Stealthgas INC (Χάρης Βαφειάς): Κέρδη 43 εκατ. δολαρίων στο 9μηνο
Έκτακτο – Ισραήλ: Η Χαμάς θα απελευθερώσει 30 παιδιά και 20 γυναίκες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2025 – Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Πάρος: Ορμητικοί χείμαρροι οι δρόμοι, μήνυμα του 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων (βίντεο)
- Χρηματιστήριο: Πάνω από 80 εκατ. ευρώ άλλαξαν χέρια μετά τις 16:30, βγήκαν αγορές παρά το sell off
- ΕΧΑΕ: Στα €54,3 εκατ. ο κύκλος εργασιών το 2024 – Προτείνει μέρισμα €0,29/μετοχή
