Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Διεθνής πολιτική

Ουκρανία: Καταρρίψαμε δύο ρωσικούς πυραύλους και τέσσερα drones τη νύχτα

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε δύο από τους τέσσερις πυραύλους καθώς και τα τέσσερα μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) που εκτοξεύτηκαν από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια νυχτερινής επίθεσης.

Η Ρωσία εκτόξευσε δύο πυραύλους Kh-59, που καταρρίφθηκαν με επιτυχία από την Ουκρανία, και δύο βαλλιστικούς πυραύλους Iskander-M, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

 Οι πύραυλοι Iskander στοχοθέτησαν τη βορειοανατολική περιοχή του Χαρκόβου, όπως ανακοίνωσε ο στρατός. Ο κυβερνήτης Όλεχ Σινεχούμποφ δεν παρείχε αναφορά για τις συνέπειες της επίθεσης σήμερα το πρωί.

Ο κυβερνήτης του Ντνιπροπετρόφσκ Σέρχιι Λισάκ δήλωσε ότι η αντιαεροπορική άμυνα κατέστρεψε πύραυλο πάνω από την περιφέρειά του στην κεντρική Ουκρανία. Ύστερα από διάφορες νυχτερινές ρωσικές επιθέσεις εκεί, ο κυβερνήτης δήλωσε ότι ένα 12χρονο αγόρι τραυματίστηκε και δύο σπίτια υπέστησαν ζημιές.

Ο κυβερνήτης του Κιρόβοχραντ Αντρίι Ραϊκόβιτς δήλωσε ότι δεν έχουν αναφερθεί ζημιές καθώς η αντιαεροπορική άμυνα ήταν αποτελεσματική στην περιοχή αυτή της κεντρικής Ουκρανίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Μεγάλος σεισμός 7,1 Ρίχτερ στην Ιαπωνία – Προειδοποίηση για τσουνάμι

Ισραήλ: Άδεια τα αεροδρόμια – Ακύρωσαν τις πτήσεις τους οι περισσότερες διεθνείς αεροπορικές εταιρείες

Ισραήλ: Από τη Χεζμπολάχ «βλέπει» την πρώτη επίθεση εναντίον του