ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γεβγκένι Πριγκόζιν, ιδρυτής της ρωσικής μισθοφορικής οργάνωσης Wagner, δήλωσε σήμερα ότι οι άνδρες της κατέλαβαν το χωριό Κράσνα Χόρα, που βρίσκεται βόρεια της πόλης Μπάχμουτ στην επαρχία Ντονέτσκ της Ουκρανίας.
Σε ηχητικό του μήνυμα που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Telegram ο Πριγκόζιν ανέφερε: “Σημερα ο οικισμός Κράσνα Χόρα καταλήφθηκε από την επίθεση των στρατευμάτων της ιδιωτικής στρατιωτικής εταιρείας Wagner”.
Ο Πριγκόζιν δημοσίευσε επίσης βίντεο το οποίο φαίνεται να δείχνει μαχητές της Wagner μπροστά από την πινακίδα στην είσοδο του Κράσνα Χόρα.
Διαβάστε επίσης
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι απέπεμψε ακόμη ένα υψηλόβαθμο στέλεχος των δυνάμεων ασφαλείας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Chanel: Ένα καλάθι σουπερμάρκετ με την υπογραφή του Karl Lagerfeld έσπασε κάθε ρεκόρ σε δημοπρασία
- Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία κατάσχεσε πάνω από 2,2 εκατ. μέτρα λαθραίου υφάσματος από την Κίνα στο πλαίσιο έρευνας για τελωνειακή απάτη
- Ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος που απειλεί τις αγορές το 2026
- Το ράλι της ΤΙΤΑΝ, τι θα γίνει σε Metlen και Intralot, τι θα κάνει τώρα η Βρεττού, νέος πρόεδρος στην Εθνική Ασφαλιστική, νέο deal για Δελαπόρτα, τα dinners Χούρι και Χατζηιωάννου, και γιατί το matsuhisa θα γίνει…Προκοπούπολη